Pomoč ? 080 8133
V košarici: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Glavni meni
Izdelki
Proizvajalec:
Dostava
Brezplačna dostava za nakupe nad 50 EUR

akupunktura

« seznam izdelkov
SINKOPA d.o.o

Integralna metoda zmanjševanja telesne teže - formula za vitkost

V kompletu Integralne metode dobite vse kar potrebujete za uspešno zmanjševanje vaše telesne teže!

Komplet vsebuje akupunkturni aparat MC-702, dve škatlici prehranskega dopolnila ApiSlim in knjižico z vsemi navodili, priporočili in programom za hujšanje. S kompletom boste zagotovo uspeli!

Kat. št: sin53
kategorija:akupunktura
Cena:128,00 EUR
Oceni artikel:
Ocena 3,50 od 6

Opis izdelka

\n

INTEGRALNA METODA ZMANJŠEVANJA TELESNE TEŽE je kombinacija izvajanja akupunkture in prehranskega dopolnila ApiSlim.
Je nezahtevna metoda zmanjševanja telesne teže in vam ne vzame veliko časa.To so povedali vsi tisti, ki so jo preizkusili. Dejali so tudi, da je zares učinkovita.

\n

Prvi in pravi dokaz učinkovitosti te metode je ga. Judita, s Krškega:

\n

V podjetju Medikoel d.o.o. sem kupila izdelek ameriški slamnik z medom. To je bilo še pred zimo 2014. Pogovor je nanesel na mojo preveliko telesno težo. V podjetju so mi svetovali 5 do 10 minutne terapije z akupunkturnim aparatom. To mi res ni vzelo veliko časa. Akupunkturne točke sem hitro našla, zdaj jih znam že na pamet.

\n

Že po nekaj dnevih dela na sebi sem opazila več energije, več volje, določena hrana me ni več pritegnila. Moji napadi lakote in preobjedanja so se zmanjševali.
Končno pa so se ustavili, ko sem po pošti spomladi dobila paket prehranskega dopolnila ApiSlim. Z uživanjem ApiSlima nisem več čutila lakote, napadov ni bilo več in šele to pomlad se zares, po 15 letih, počutim res odlično. 15 let sem bila ujeta v svojo podobo telesa, ki mi ni bilo všeč in sem ga zavračala.
Šele sedaj sem se počutim zares odlično in svobodno. Uživala sem, ko sem prvič po dolgih letih lahko spet kupila konfekcijsko številko 38 in ko sem gledala za novimi modeli kopalk brez sramu. Nepopisno vesela sem, tudi partner in otroci to čutijo.

\n

Zato hvala vsem v Medikoelu za odličen izdelek. Upam le, da bodo tudi ostali spoznali, kako dobre izdelke imate in da si bodo dali priložnost, da se spremenijo in končno zares zaživijo. Tako kot je to uspelo meni!

\n

 g.Jože, iz Kranja pravi:

\n

Rad dobro jem, pa tudi pivo imam rad. Šele ko me je na zdravniškem pregledu zdravnica opozorila, da moram shujšati, da s svojim res velikih trebuhom tvegam bolezni srca in ožilja, mi je dalo misliti, da moram res nekaj narediti.
Ker podjetje poznam preko najrazličnejših medicinskih pripomočkov, sem se odločil, da po kakšno informacijo v zvezi s tem, najprej stopim do njih.
Iskreno, sprva se mi je delo z akupunkturnim aparatom malo upiralo, potem, pa sem si rekel, da bom poskusil. Vse so mi pokazali, hkrati sem začel jemati tudi prehransko dopolnilo ApiSlim. Presenetilo me je to, da ko sem zaužil medeno vrečko ApiSlima, enostavno nisem imel več apetita. In to se me je držalo kar nekaj ur. Akupunkturne točke sem hitro osvojil, komplet medenih vrečk pa sem večkrat naročil, saj so bile zares učinkovite. S pomočjo knjižice se je tudi moja žena veliko naučila, predvsem kar se tiče izbire živil in jedi. Zdaj tudi sama prakticira to metodo.

\n

Po dveh mesecih mojega pivskega trebuha skorajda ni več, energije imam več, veliko bolje se počutim. Ker sem veliko bolj zadovoljen, se bom potrudil, da bo moj pivski trebuh ostal le še na slikah.  Bravo vsem v Medikoelu. Zadeva res deluje, pa sem sicer velik dvomljivec za te reči.

\n

V kompletu ApiSlim dobite:

\n

-Akupunkturni aparat MC-702 z priloženim priročnikom in navodili za uporabo
-ApiSlim prehranske vrečke (2 škatlici po 14 vrečk)
-Knjižico z vsem, kar potrebujete za uspešno hujšanje.
Knjižica vsebuje vse potrebno znanje za vsakogar, ki začne s hujšanjem. Je nepogrešljiva za vsakogar.
Sprva boste lahko s pomočjo priloženih tabel in grafov ovrednotili svoje stanje- kje ste in koliko kg želite izgubiti.
Nato se seznanite z akupunkturnimi točkami, zakaj so pomembne, katere so, kje se nahajajo in kako jih stimulirate.
Načrt prehranjevanja vsebuje pomembne napotke in splošna načela, brez katerih ne gre. Seznanili se boste z vrstami in tipi živil, ki jih razvrščamo glede na njihovo glikemično vrednost.
V načrtu gibanja vam predstavimo hojo, kot osnovno in najlažjo obliko gibanja. Je učinkovita, dostopna prav vsakomur in skratka odličen način gibanja.
V poglavju Vem, kaj jem vam s tehnikami motivacije pomagamo na psihični ravni.
V knjižici pa boste našli tudi kompleten 14 dnevni program za zniževanje telesne teže, za vsak dan posebej, z jedilnikom, opisom jedi, ki so ga sestavili prehranski strokovnjaki.

\n

S kompletom Akupunktur in ApiSlim je uspeh zagotovljen! Zato mu upravičeno rečemo formula za vitkost!

\n

Več o metodi in o tem zakaj je tako učinkovita, si poglejte na spletni strani (www.medikoel.com) in poslušajte kratek pogovor o učinkovitosti metode.

\n

\n

\n\n\n\n

\n

\n\n\n\n

\n

\n\n\n\n

\n

\n\n\n\n

\n

\n\n\n\n

\n

 

\n